Loading...

Regulament

de ordine interioara

1.Cazarea in pensiune se face la recepţie începând cu ora 14:00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea in cartea de imobil si pentru a vi se elibera cardul de proximitate aferent camerei rezervate.
2. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepţie in momentul sosirii in pensiune.
3. Predarea cardului de proximitate la recepţie şi recuperarea actului de identitate după expirarea perioadei rezervate se va face pana la ora 12:00 şi numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii.
4. Rezervările ferme se fac doar pe baza de cerere pe e-mail sau telefonic şi după achitarea, în principiu, a avansului aferent la banca.
5. Accesul la grătar, foc de tabără, precum şi la alte facilităţi oferite de pensiunea noastră se face doar pentru grupuri organizate, contracost si pe baza de rezervare. Fumatul este interzis in camere şi in celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia locurilor special amenajate in acest sens.
6. Este interzis consumul de seminţe şi alimente în camere.
7. Este interzis consumul de mâncăruri si băuturi procurate din afara pensiunii.
8. Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 07:00 este considerata perioada de odihna şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, va rugam sa respectaţi orele de odihnă. Daca din motive obiective sosiţi in pensiune după ora 23:00 va rugăm să păstraţi liniştea.
9. Staţionarea în restaurant şi pe holuri este interzisă după ora 23:00.
10. Clienţii care sunt cazaţi pot beneficia de foişorul şi grătarul pensiunii, iar pentru ceilalti care doresc doar cateva ore sa petreaca in aer liber se percepe o taxa in suma de 15 lei de persoana.

Acest regulament vine in întâmpinarea aşteptărilor turiştilor noştri, în cazul nerespectării lui ne rezervam dreptul interzicerii accesului in incinta pensiunii.
Vă mulţumim pentru înţelegere si va dorim un sejur cât mai plăcut şi relaxant.

Contact Pensiunea DIva
Vf. Dealului 42B
Pârteștii de Jos, Suceava, România


+40372 919 190 / +40722 395 092

pensiuneadiva@gmail.com
Pensiunea DIva
Pensiunea DIVA